Hover dictionary is broken "Failed to retreive linguistic data"

On both youtube and netflix the hover mini dictionary is broken, nothing happens when I hover over subtitles (either the ones at the bottom of the page or the ones at the side in a list).

On page load I get the following error in an alert, which is presumably related!

Language Reactor has detected an error has occured. The developers have been notified. Try reloading the page, or else try again in 24hrs. Sorry for the inconvenience. Check our Facebook page for updates. Error message: Failed to retreive linguistic data. Lang: zh-CN, source: NETFLIX tt_key: NF.1.81393478.zh.zh-Hans.r+VQWWuHM3E3B/vnDtWKFz9Wfy4=

I’m getting the same error with this content:
YouTube: MULTISUB【舍我其谁 GO Into Your Heart】EP01 | 天才棋手恋上热血少女 | 李兰迪/牛骏峰/韩玖诺/秦天宇/朱嘉琦/曹博 | 都市爱情剧 | 优酷YOUKU - YouTube
Netflix: Us and Them | Netflix Official Site

Language Reactor has detected an error has occured. The developers have been notified. Try reloading the page, or else try again in 24hrs. Sorry for the inconvenience. Check our Facebook page for updates. Error message: Failed to retreive linguistic data. Lang: zh-CN, source: YOUTUBE tt_key: YT.2.zh-CN.dXuHY1nzmAM.eba6466a04e03b103cfd6a9e2f470ace

Language Reactor has detected an error has occured. The developers have been notified. Try reloading the page, or else try again in 24hrs. Sorry for the inconvenience. Check our Facebook page for updates. Error message: Failed to retreive linguistic data. Lang: zh-CN, source: NETFLIX tt_key: NF.1.80993655.zh.zh-Hans.SZ8nQ8IZ+/bmkS8tacMjTglNtO8=

The “Failed to retrieve…” error has stopped happening, but the hover dictionary is still broken. Looks like the error was a red herring after all. :disappointed:

I’m a developer myself so if there’s anything I can do to debug this on my end let me know.

It is fixed ! Thank you for telling us, and sorry for the inconvenience :confused: !!!

I can confirm that it’s fixed on Netflix, thanks! Unfortunately it’s still broken for me on Youtube. Interestingly, I have subtitles set to Chinese (Simplified) and if I hover over English words the dictionary pops up (with only “…” in it) but when hovering over Chinese words nothing happens.

You can’t see my mouse but in the first image it is over “vlog” and in the second image it is over “大家”.

image

image

Testing on this video: 【VLOG in Chinese】ROOM TOUR 2021 - YouTube

Bumping this because it’s still broken on youtube. I’d really appreciate some help! (and I’ve been a paid subscriber since 2020 if that helps get this prioritised… :wink: )

Hey, looks like we set it in our end. Can you attach a screenshot?

Whatever you did, it’s fixed now. Thanks! :slight_smile:

1 Like

Hello it is giving me the error again as it did for OP

Same, I’m getting that error too. It wasn’t there yesterday.

Hey, sorry for the late reply. Is it still occur?